Kadromuz

Av. Özgür TOPÇU DOĞAN
[email protected]

 

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Özgür TOPÇU DOĞAN, uzun yıllar özel bir Bankanın Hukuk Müşavirliği Danışmanlık Bölümünde 1. Müşavir Avukat olarak görev yapmıştır. Bankadaki çalışmaları esnasında, Bankanın Genel Müdürlük ve şubelerine destek hizmeti sunarak hukuki görüş hazırlama ve yasal mevzuata uyum çalışmalarını yürütmüştür.  Ayrıca, Bankadaki çalışması esnasında ağırlıklı olarak iş davaları olmak üzere, tüketici, ticari uyuşmazlıklar, gayrimenkul ve idari yargılamadan kaynaklı davalarda oldukça tecrübe edinmiştir.

 

Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve alt yönetmelik çalışma gruplarında görev almış, anılan Kanun’un tasarı aşamasında Birlik nezdinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve de BDDK yetkilileri ile birlikte çalışmalar yürütmüştür.

 

Kurumsal çalışma hayatı sonrasında serbest avukatlığa başlayan Özgür TOPÇU DOĞAN, ağırlıklı olarak iş hukuku, finans, ticari uyuşmazlıklar, tüketici, idari yargı ve gayrimenkul hukuku alanında 17 yılı aşkın uzmanlığı ile hem danışmanlık hem de dava hizmetlerine yönelik çalışmalarını yürütmektedir.